Bouwbedrijf Jan Bolt

Jan Bolt

In 1990 zijn we met ons bedrijf gestart en sinds 1998 gevestigd op onze boerderij onder de rook van Loppersum.

Met een goed uitgeruste werkplaats als basis kunnen we elke opdracht van klein tot groot aan.
Wij richten ons op alle voorkomende werkzaamheden behalve nieuwbouw.
U kunt bij ons terecht voor renovatie van bijvoorbeeld kozijnen en deuren, voor verbouw van uw badkamer, keuken, tot en met de complete woning, alsook voor restauratie met respect voor de historische waarde van uw woning.

De laatste anderhalf jaar hebben we ons ook gespecialiseerd in het herstellen van bevingsschade. Naast preventief herstel zijn we ons ook aan het voorbereiden op het bouwkundig versterken. Dit in het kader van veiligheid.
Gevestigd in het centrum van het bevingsgebied zijn wij in meerdere opzichten ervaringsdeskundige, niet alleen als bouwer maar ook doordat we meerdere bevingen aan den lijve hebben ervaren.

We werken met een vast team en hebben als uitgangspunt het werk zoveel mogelijk zelf uit te voeren. Daarnaast werken we met een netwerk van voornamelijk vaste onderaannemers, waardoor de lijnen kort zijn.
Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden we plek aan bouwers in opleiding.

Ons uitgangspunt is uw opdracht uit te voeren naar uw wens, in goede afstemming en overleg. Het kan zijn dat u kiest op onderdelen mee te werken, het kan ook zijn dat u voorkeur uitgaat naar het hele proces van A tot Z uit handen te geven.

Met vriendelijke groet,

Jan Bolt

Bouwbedrijf Jan Bolt
Stedumerweg 7
9919 TE Loppersum
06-53665112
jm.bolt@xs4all.nl