Bouwbedrijf Jan van Gemert

Jan van Gemert

Ik ben Jan van Gemert en sinds 1986 met mijn handen werkzaam in de bouw. Met wortels in de bouw van thuis uit ( stukadoorsbedrijf over enkele generaties) heb ik voor die tijd als bouwkundig tekenaar gewerkt op diverse architecten bureaus.
Mijn werkterrein ligt met name op het gebied van het vergroten of verbouwen van bestaande woningen, renoveren en restaureren van “jaren 30’’  huizen zowel interieur als exterieur.

Verder heb ik een aantal panden in onderhoud die al dan niet gemeubileerd worden verhuurd. Sinds 1 jaar ben ik ook actief met het herstel van aardbevingsschade.

De lol in mijn werk haal ik uit de afwisseling en het overzicht op het totaal. Daarom wil ik zoveel mogelijk werkzaamheden (timmeren, tegelen, installatiewerk) zelf uit voeren waarbij wel moet worden aangemerkt dat wanneer een bepaalde werkzaamheid te uitgebreid wordt, ik een beroep doe op mijn onderaannemers in de desbetreffende tak.
Vanuit mijn achtergrond als tekenaar vind ik het fijn om al schetsend met de klant tot een ontwerp te komen en met collega’s en onderaannemers tot oplossingen.

Het samenwerkingsverband met de collega’s van de BAS (Bouw Altijd Samen) sluit hier prima op aan.
Daarnaast neem ik ook deel aan het samenwerkingsverband onder de naam BASBOUW, een kleinere groep uit de BAS die zich specifiek richt op het herstel van aardbevingsschade en het aardbevingsbestendig maken van gebouwen.

Deliplein 108
9715 DD  GRONINGEN
werkplaats: Verlengde Bremenweg 25
9723 JV, Groningen
M 06-270 06 217
jan@jvg-bouwen.com