Hilko Bouw

Hilko Groenewold

Mijn naam is Hilko Groenewold. In het ondernemerschap ben ik een jonge en enthousiaste zelfstandige, echter binnen de bouwwereld ben ik een ervaren en betrouwbare timmerman!
Ik geloof er in te werken op basis van “kwaliteit en duurzaamheid” binnen mijn bedrijf “Hilko Bouw”. Het is in deze moeilijke economisch tijd vooral belangrijk om vooruit te kijken. Uw huis of bedrijfspand is het fundament voor de toekomst, daar moet u dus op kunnen bouwen!
Kwaliteit en duurzaamheid zijn begrippen, die alleen in de praktijk inhoud krijgen. Deze begrippen ervaart u dan ook pas echt tijdens een onderlinge samenwerking. Mijn eerlijke prijs/kwaliteit verhouding, en een betrouwbare reputatie zijn een goede basis voor grote en kleine verbouwingen in of rondom uw (bedrijfs-)pand.
Door de groeiende vraag naar aardbevingsschade herstel, heb ik mij gespecialiseerd in deze bouwvorm. Vanuit de werkvloer merk ik dat er veel zorgen zijn over de aardbevingen en alle aspecten daar om heen. Ik herstel zowel kleine als grote schade, maar bovenal wil ik u een stukje zorgen uit handen nemen! Met goede begeleiding rondom de aanvraag, duidelijke communicatie en vaste gezichten. Zodat ik werk aan uw woning en wij samen bouwen aan uw vertrouwen!

Hilko Groenewold

Trekpad 3
9901 BS Appingedam
M 06-41306098
E info@hilkobouw.nl
W www.hilkobouw.com